02188009861

02189770827

مشاوره

ژئو خانجانی>مقالات>واتراستاپ هیدروفیلی
واتراستاپ هیدروفیلی

واتراستاپ هیدروفیلی

۱۴۰۳/۵/۹

158

0

واتراستاپ هیدروفیلی

واتراستاپ‌های قابل انبساط هیدروفیل، که به عنوان واتراستاپ‌های لاستیکی متورم شناخته می شوند، به طور خاص برای عملکرد درزگیر طراحی شده‌اند که از نفوذ رطوبت و مهاجرت آب به داخل، برای آب بندی انواع درزها و نفوذها در بتن، از جمله درزهای سرد و درزهای ساختمانی جلوگیری می کند. این واتراستاپ‌ها دارای توانایی منحصر به فردی هستند که در صورت قرار گرفتن در معرض رطوبت تا بیش از 400 درصد حجم منبسط می شوند و یک مهر و موم انعطاف پذیر و ضد آب را تشکیل می دهند.

معرفی واتر استاپ هیدروفیلی و کاربرد های ان

واتراستاپ هیدروفیل چگونه کار می کند؟

اصول اولیه عملکرد واتراستاپ‌ها صرف نظر از مواد، یکسان است. در تماس با آب، واتراستاپ حجم آب را افزایش می دهد. در جهت بتن اطراف منبسط می شود و اتصالات را به طور ایمن و دائمی آب بندی می کند. عملکرد واتراستاپ‌های علاوه بر نصب حرفه‌ای تابع شرایط بیشتری نیز می باشد. برای عملکرد بهتر ضروری است که از تورم زودرس پروفیل‌ها در اثر تماس با آب جلوگیری شود. به ویژه، ایستادن آب در مفصل ساختمانی منجر به تورم زودرس می شود. همچنین باید از آسیب به واتراستاپ‌ها اجتناب شود. بررسی فنی در آخرین زمان ممکن، به عنوان مثال قبل از بستن قالب دیوار، کاملا ضروری است. پروفیل‌های متورم یا آسیب دیده باید برداشته و جایگزین شوند.

چه زمانی از واتراستاپ هیدروفیل استفاده میشود؟

واتراستاپ‌های هیدروفیل به عنوان یک جزء ضروری در ساخت و سازهای بتنی مدرن، به ویژه در حصول اطمینان از یکپارچگی ضد آب سازه‌های مختلف مانند پارکینگ، انبارهای زیرزمینی، فروشگاه‌ها و تونل‌ها ظاهر شده اند.

علاوه بر این، واتراستاپ‌ها، به عنوان بخشی از حفاظت کلی ضد آب در انواع سازه‌های بتنی از جمله:

  • دیوارهای زیرزمین
  • مترو
  • تونل‌های عابر پیاده
  • سازه‌های پارکینگ
  • تاسیسات تصفیه آب و فاضلاب؛ و کانال‌ها و سدها

مزایای استفاده از واتراستاپ هیدروفیل

از جمله مزایای استفاده از واتراستاپ هیدروفیل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت عالی در برابر مواد خورنده و دماهای پایین
  • عملکرد عالی ضد آب
  • استحکام کششی بالا
  • عمر طولانی

واتراستاپ‌های هیدروفیل چگونه نصب می شوند؟

واتراستاپ بر روی بتن در مرکز درز ساختمانی قرار می گیرد. واتراستاپ باید به گونه‌ای بر روی دال کف ثابت شود که روی تمام سطح قرار گیرد و در طول بتن ریزی بعدی جزء دیوار، موقعیت آن تغییر نکند. واتراستاپ را می توان با چسب نواری متورم ثابت کرد. واتراستاپ‌های بنتونیتی را می توان با استفاده از شبکه‌های نواری متورم نیز ثابت کرد. پروفیل‌های شبکه بر روی واتراستاپ که در محل اتصال ساختمانی قرار گرفته‌اند، با میخ‌های مناسب در بتن ثابت میشوند که پایدار بودنی شبکه‌ها، تثبیت و پشتیبانی از تمام سطح را تضمین می‌کند. در ناحیه مفصل یا گوشه، واتراستاپ‌ها به صورت لب به لب متصل می شوند. در نهایت، واتراستاپ هیدروفیل باید در یک سیستم مستقل نصب شود.

صرف نظر از نوع چفت و بست، نوارهای متورم باید در داخل آرماتور با حداقل پوشش بتنی حداقل 80 میلی متر در همه طرف قرار گیرند. لطفاً توجه داشته باشید که بتن باید به اندازه کافی متراکم و عاری از فضای خالی و حفره باشد. هنگام بتن ریزی پایه دیوار، استفاده از مخلوط اتصال به طور کلی توصیه می شود و در برخی موارد، بسته به نوع ساخت، ضروری است. تجربه نشان داده است که استفاده از مخلوط اتصال در ترکیب با تراکم مناسب بتن، باعث ایجاد شرایط مرزی کافی برای عایق رطوبتی با واتراستاپ‌های هیدروفیل می شود. در طول تراکم، باید مراقب بود که واتراستاپ‌های هیدروفیل آسیب نبینند.

نتیجه گیری

واتراستاپ هیدروفیل به دلیل ویژگی‌های بسیارخوب مانند سهولت استفاده و تجربه کاربری مناسب، محبوب‌‍ترین واتراستاپ است. واتراستاپ‌های هیدروفیل معمولاً در اتصالات کف به دیوار یا اتصالات لب به لب نصب می شوند و معمولاً در مرکز دیوار یا اتصال قرار می گیرند. هنگامی که دیوار یا دال ریخته شد، واتراستاپ در تماس با آب منبسط می شود و یک مهر و موم مثبت ایجاد می کند.

اشتراک گذاری:

2

نظر درباره این موضوع نوشته شده است

پیمان

۱۴۰۳/۵/۱۳

واتر استاپ هیدروفیلی برای درز ها عالیه

mohamad

۱۴۰۳/۵/۱۳

برای خرید واتراستاپ هیدروفیلی چجوری باید اقدام کنم؟

ارسال نظر

ارسال

فروش ویژه ژئوممبران